Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار بیانیه ای از تحریم چند شخص و نهاد مرتبط با یاکوزاها، معروف ترین سازمان تبهکاری در ژاپن خبر داد که اولین اقدام این وزارتخانه علیه شرکت های وابسته به این گروه تبهکاری در ژاپن به شمار می آید.

وزارت خزانه داری آمریکا در این بیانیه که در پایگاه اینترنتی این وزارتخانه آمده است اعلام کرد:
امروز دفتر کنترل اموال خارجی وزارت خارجه آمریکا (OFAC) علیه شرکت ها و افرادی که در ژاپن با یاماگوچی گومی ( Yamaguchi-gumi)، بزرگترین و شناخته شده ترین سندیکای یاکوزا همکاری می کنند، اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو شرکت ژاپنی مستقر در شهر کوبه، شرکت های یاماکی، کی.کی (Yamaki, K.K. ) و تویوشینیو کی.کی (Shinyo Jitsugyo K.K.) در کنار چهار نفر: اوتائو چیکارا، یاسو تاکاگی و کاتسوآکی میتسویاسو؛ در فهرست فرمان اجرایی 13581 قرار می گیرند که مبادلات مالی سازمان های بزرگ جنایی و حامیان آنان را هدف می گیرد. این تلاش ها به منظور حفاظت از نظام مالی آمریکا از نفوذ بدخواهانه سازمان های بزرگ جنایی و افشای شرکت ها و افرادی صورت می گیرد که از آنان حمایت یا به نمایندگی از آنان فعالیت می کنند.
سیگال مندلکر معاون وزارت خزانه داری در امور تروریسم و اطلاعات مالی اعلام کرد این وزارتخانه شرکت های تحت کنترل یاکوزاها را برای افشای شرکت هایی که به ظاهر به صورت معتبر برای آنان فعالیت می کنند، هدف قرار می دهد. ما فشارهای خود را بر سرکردگان گروه های تبهکار محلی که به هر چیزی، از استثمار جنسی گرفته تا قاچاق سلاح و اخاذی، دست می زنند، افزایش می دهیم.
وی گفته است وزارت خزانه داری تلاش کرده است با افشای این شبکه گسترده از شرکت های صوری و افراد حامی سندیکای یاکوزا، یاماگوچی گومی، زیرساخت های مالی جهانی این سازمان غیر قانونی مجرم را از میان ببرد.
گروه تبهکاری یاکوزا در فعالیت هایی همچون پولشوئی، استفاده از شرکت های صوری با صنایع مشروع از جمله ساخت و ساز، املاک و فعالیت های مالی وارد می شود تا رویه غیر قانونی خود را پنهان سازد. یاکوزا در سراسر دنیا فعالیت دارد و با دیگر نهادهای جنایتکار در آسیا، اروپا و قاره آمریکا نیز همکاری دارد. در آمریکا نیز یاکوزا با فعالیت های پولشوئی و قاچاق مواد مخدر شناخته شده است.
تا کنون دفتر کنترل اموال خارجی وزارت خزانه داری آمریکا بیست و یک فرد، پنج سندیکای جنایتکار و دو گروه تبهکاری تابع و دو شرکت مرتبط با یاکوزاها را در فهرست تحریم خود قرار داده است. این اقدام وزارت خزانه داری در آمریکا نخستین اقدام اوفک (OFAC) در برابر شرکت های مرتبط با این گروه جنایتکار است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: خزانه داری بین الملل ژاپن آمریکا تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: گروسی پس‌از انجام برخی رایزنی‌ها در تهران، به‌منظور شرکت در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، راهی اصفهان شد تا رایزنی با مقام‌های ایرانی را ادامه دهد؛ رایزنی‌هایی که به‌نظر می‌رسد دوطرف دیدگاه مثبتی نسبت به آن دارند.

برخی تحلیلگران معتقدند مواضعی که ازسوی گروسی و اسلامی در جریان نشست‌خبری در اصفهان مطرح شد، نشان می‌دهد ایران و آژانس درحال برداشتن گام‌های مهمی در مسیر تقویت همکاری‌های فی‌مابین و رفع برخی ابهام‌های باقی‌مانده هستند؛ موضوعی که درنهایت می‌تواند چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای را در زمینه ازسرگیری مذاکرات لغو تحریم‌ها ترسیم کند.

چشم‌انداز رایزنی‌های تهران - آژانس

یک کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با همشهری آنلاین با اشاره به رایزنی‌های مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی‌اتمی در تهران و اصفهان اظهارکرد: گروسی پس از دیدار و گفت‌وگو با مقام‌های ایرانی، از جمله وزیر امورخارجه و رئیس سازمان انرژی‌اتمی، نسبت به رایزنی‌های انجام شده ابراز خوشبینی کرده، اما دقیقا تصریح نکرده درباره چه چیزی خوشبین است.

حسن بهشتی‌پور افزود: اگرچه دوطرف پس از دیدارها و رایزنی‌های انجام شده نسبت به گسترش همکاری‌ها و رفع ابهام‌های باقی‌مانده ابزار خوشبینی کرده‌اند، اما تجربه نشان داده مواضع گروسی وقتی به وین بازمی‌گردد قابل اتکا تر است. بنابراین باید در انتظار مواضع تکمیلی‌تر طرف مقابل درباره رایزنی‌های انجام شده در تهران و اصفهان بود.

وی عنوان کرد: در مجموع معقتدم اگر ایران و آژانس بتوانند به راهکار مثبتی برای رفع مشکلات و ابهام‌های باقی‌مانده دست یابند، آن‌ زمان است که می‌توان چشم‌انداز امیدوارانه‌تری پیش روی مذاکرات برجامی و رفع تحریم‌ها ترسیم کرد.

یک دیدگاه متفاوت

این کارشناس مسائل بین‌الملل اظهارکرد: درباره روند رایزنی‌های ایران و آژانس برخی قائل به این دیدگاه هستند که مشکلات ایران با آژانس زمانی حل می‌شود که مشکلات تهران با واشنگتن رفع شود. آنان براین گمان هستند که دو موضوع ادعایی باقی‌مانده ازسوی آژانس بیش از هر چیز جنبه «بهانه‌جویی» دارد. این دیدگاه درحالی مطرح می‌شود که از نظر من چندان قابل پذیرش نیست.

بهشتی‌پور ادامه داد: برخلاف برخی، معتقد نیستم اگر آمریکا اراده کند، همه مسائل و مشکلات موجود میان ایران و آژانس رفع خواهد شد. باید در نظر داشت آژانس تنها نهاد بین‌المللی معتبر است که صلاحیت نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای کشورهای عضو ان. پی. تی را دارد. بنابراین افزایش سطح همکاری‌ها با این نهاد، می‌تواند بسیاری از گره‌های موجود در زمینه رفع تحریم‌ها را بگشاید.

وی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها پیرامون تبادل پیام‌های میان تهران و واشنگتن و تاثیر آن در سفر گروسی به تهران عنوان کرد: برخی براین نظرند که ممکن است مذاکراتی میان ایران و آمریکا انجام شده که سفر گروسی نیز در آن چارچوب انجام شده‌است؛ رویکردی که می‌تواند درنهایت به ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم‌ها منجر شود.

دست ایران پر است

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌ها درباره گشایش‌های جدید در مناسبات ایران و آژانس ادامه داد: اگرچه فعلا قرائن قابل استنادی به‌جز مواضع اخیر دوطرف وجود ندارد، اما نکته اینجاست که اگر همکاری‌های ایران و آژانس در مسیر درستی حرکت کند و گام‌های مناسبی برای رفع ابهام درباره دو مکان ادعایی آژانس برداشته شود، مقدمه‌ای خواهد بود برای احیای مذاکرات رفع تحریم‌ها

بهشتی‌پور با تاکید بر اینکه پیشرفت در همکاری‌های دوطرف، بهانه‌جویی‌ها را از آژانس می‌گیرد، ادامه داد: اگرچه آژانس در مقاطعی علیه ایران موضع‌گیری کرده و به سیاسی‌کاری پرداخته، اما باید توجه داشت که ازنظر بین‌المللی حق نظارت دارد و درنهایت مشکلات موجود باید رفع شود.

وی با بیان اینکه معتقدم راه رسیدن به توافق در مسیر رفع تحریم‌ها از آژانس می‌گذرد، اضافه‌کرد: باید در نظر داشته باشیم در شرایط کنونی برای پیشبرد مذاکرات در موضع قدرت هستیم. اکنون ایران از یک‌سو در مناسبات منطقه‌ای دست بالا را دارد و ازسوی دیگر ازنظر ذخایر اورانیوم غنی‌شده وضعیت مطلوبی داریم. بنابراین دست‌مان برای مذاکره پر است.

کد خبر 850166 برچسب‌ها رافائل گروسی هسته‌ای - آژانس بین‌المللی انرژی اتمی محمد اسلامی - رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و آمریکا خبر ویژه

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • محرمانگی قرارداد با چین به دلیل تحریم‌ها است
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم